Χρύσα Ντιντή: «Σε ψηφοδέλτιο με αρχηγό του κόμματος το Νίκο Ανδρουλάκη δεν πρόκειται να συμμετάσχω»

Τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6  η Χρύσα Ντιντή, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

« Ως προς τη συμμετοχή του κόσμου είμαι ευχαριστημένη, ως προς το αποτέλεσμα όμως του Γιώργου Παπανδρέου είμαι φοβερά απογοητευμένη και προβληματισμένη για το χώρο μας. Δέχθηκε πολύ πόλεμο από πάρα πολλές πλευρές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ταραχή, αλλά προς τιμήν τους όπως είδαμε εδώ τοπικά κράτησαν αξιοπρεπή στάση και δεν ασχολήθηκαν. Είδαμε βέβαια ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να έρχονται να ψηφίσουν προχθές.

Η στάση της ΝΔ έχω ενδείξεις ότι δεν ήταν αμέτοχη, έβαλαν το χέρι τους για τον Ανδρέα Λοβέρδο. Και τηλέφωνα πήραν, και ανθρώπους έβαλαν να πάνε να ψηφίσουν. Στη Φήκη πήγε επώνυμο στέλεχος, που κατέχει θέση αυτή τη στιγμή, και ψήφισε εκεί.

Είδαμε τι γινόταν στο Πνευματικό κέντρο…γάμος! Ήταν εκεί παιδιά, γονείς, συμπεθέρια, όλοι εκεί για να βγει ο Ανδρουλάκης. Ενώ το 2019 κάποιοι…φύγανε από το ψηφοδελτιο. Και εγώ τότε είδα ότι δεν πήγαινε καλά το κόμμα, αλλά δεν έφυγα από το ψηφοδέλτιο. Ίσα – ίσα με ανάγκασαν εμένα τότε να μπω, ώστε να μην λοξοκοιτάνε τα στελέχη της πρώτης γραμμής. Και πέντε μέρες πριν τις εκλογές είπε ο Γιώργος Οικονόμου ότι δεν βάζει. Γιατί να προσπεράσουμε το γεγονός αυτό; Ήταν πολιτική συμπεριφορά αυτή;

Εγώ από τώρα το λέω, σε ψηφοδέλτιο με αρχηγό του κόμματος το Νίκο Ανδρουλάκη δεν πρόκειται να συμμετάσχω. Έχει παλαιοκομματική αντίληψη και πορεύεται με κουμπαριές. Και δεν ξέρω και ποια θα είναι η ανανέωση που θα φέρει, γιατί ο ίδιος λέει ότι είναι κατά της οικογενειοκρατίας. Δεν είναι κάτι νέο στα Τρίκαλα ο Γιώργος Οικονόμου, με πεθερά τη Σούλα Μερεντίτη και πατέρα το Χρήστο Οικονόμου.

Μέχρι και θέσεις στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχει μοιράσει ο Ανδρουλάκης, όπως ποιος θα πάει για Δήμαρχος στην Καλαμπάκα, από όσο ξέρω. Μιλάει με τα στελέχη προσωπικά,  και αυτό του το αναγνωρίζω, είναι το μεγάλο του επίτευγμα.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia