Χρώματα και γιορτινές μελωδίες στην πλατεία του Ριζαριού για τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ)

Θεσμός έχει γίνει στο Ριζαριό η εορταστική εκδήλωση για τον ερχομό των χριστουγέννων. Όσοι βρέθηκαν στην πλατεία της συνοικίας, χόρεψαν, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν εδέσματα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού. Και το κυριότερο, άνοιξαν τα φύλλα της καρδιάς τους για να χαρούν τη μαγεία των Χριστουγέννων…

Με επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε με μεράκι ο Σύλλογος Νέων και Γονεων Αγ. Γεώργιος Ριζαριού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ριζαριού.

Μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν κάλαντα, χόρεψαν τα τμήματα του χορευτικού, μοίρασαν γλυκά, εδέσματα και αναψυκτικά σε όλους. Ξεχωριστή νότα στην όμορφη βραδιά,, τα φαναράκια των ευχών που πέταξαν στον ουρανό, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης, αγάπης και ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Με αφορμή την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων και κάτοικος του Ριζαριού Γιώργος Ζιώγας, απευθύνει τις ευχές του στα μέλη των συλλόγων που συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα:

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω με την σειρά μου και να συγχαρώ το ΔΣ του Συλλόγου νέων και γονέων αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ριζαριού για την συνεχή προσπάθεια τους. Το να αφιερώνεις τον προσωπικό σου χρόνο και να κάνεις εκπτώσεις απο την οικογενειακή σου γαλήνη για να προσφέρεις στην κοινωνία είναι άξιο για αυτό οφείλουμε να τους αναγνωρίζουμε τον κόπο τους και να τους επιβραβεύουμε .

Σαν Γιώργος , σαν συγχωριανός σας, συμμαθητή σας αλλά και σαν εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος στην διοίκηση του Δήμου , κάτι που το οφείλω σε όλους εσας θέλω να ξέρετε ότι ήμουν διπλα σας , είμαι διπλα σας και θα είμαι δίπλα σας. Είμαι χαρούμενος όταν είμαι χρήσιμος για όλους εσας .
Καλά Χριστούγεννα , με υγεία και αγαπη» .

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia