Χρώματα, σχέδια και ανανέωση στον βρεφονηπιακό σταθμό Μεγαλοχωρίου του Δ. Τρικκαίων. (ΦΩΤΟ)

Χρώματα, σχέδια και ανανέωση στον βρεφονηπιακό σταθμό Μεγαλοχωρίου του Δ. Τρικκαίων.

Με σχέδια και σκίτσα, που δείχνουν την ταυτότητά του, ανανεώθηκε ένας από τους πιο «νέους» βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων. Στο Μεγαλοχώρι, ο σταθμός της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας που ξεκίνησε να λειτουργεί πριν 15 μήνες (Φεβρουάριος του 2022) έχοντας ανακαινισθεί εκ βάθρων, έγινε ακόμη πιο όμορφος.
Τα υπάρχοντα όμορφα χρώματα στο εξωτερικό του συνδυάστηκαν με σχέδια που απευθύνονται σε παιδιά, με το χρώμα να αλλάζει τη διάθεση, φροντίζοντας την ξέγνοιαστη παιδική ηλικία. Τα σχέδια μάλιστα είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του μέλους του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου, της κ. Λίτσας Αλευρά.
Στο εσωτερικό, η ίδια φροντίδα, η ίδια αγάπη από το προσωπικό, που με επικεφαλής τη διευθύντρια κ. Ζαφόλια, συνεχίζουν το έργο για τα βρέφη και τα νήπια. Ο σταθμός λειτουργεί πλέον πλήρης, πλήρως, καθώς η εκ βάθρων του ανακατασκευή έδωσε διέξοδο σε πολλούς γονείς και κηδεμόνες από τον Δήμο Τρικκαίων. την ανακαινισμένη μορφή του Σταθμού είδαν από κοντά ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, τονίζοντας τη σημασία και το έργο που υλοποιείται, προς όφελος των οικογενειών του Δήμου Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia