Χρ. Μιχαλάκης: Επενδύουμε στον άνθρωπο και την δημιουργικότητά του

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων για την στήριξη πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, με αφορμή τις εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν και διοργανώνονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας.

«Αποτελεί στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας η σταθερή στήριξη και προώθηση μικρών και μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν περιοχές, ανθρώπους, κοινωνικά ζητήματα και προωθούν την ευγενή άμιλλα, την πολιτιστική ανάταση, την αλληλεγγύη», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης.

Παράλληλα, στέκεται στο σημαντικό έργο που επιτελούν τόσο οι πολιτιστικοί όσο και οι αθλητικοί σύλλογοι τονίζοντας πως «η άοκνη προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού αυτού του τόπου, έχει δημιουργήσει ένα πολιτιστικό και αθλητικό πλεόνασμα που στόχος της Περιφέρειας είναι να συνδράμει με κάθε μέσο στην ανάδειξή του. Είναι ένα ισχυρό πολιτιστικό και αθλητικό φορτίο, που οφείλουμε να στηρίξουμε για να αγκαλιάσει όλους και περισσότερους συνανθρώπους μας».

Ο Χρήστος Μιχαλάκης στέκεται ιδιαίτερα στις τελευταίες εκδηλώσεις, τις οποίες στήριξε η Περιφέρεια, την σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων Τρικάλων και Βόλου για το αφιέρωμα – συναυλία στους Κώστα Βίρβο και Θεόδωρο Δερβενιώτη και τον 7ο Μετεωρίτικο Δρόμο, Meteora Trail Run. «Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του αφιερώματος στους δύο μεγάλους δημιουργούς μας. Από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλέξανδρο Καπανιάρη και την Δ.Δ.Ε. που είχαν την πρωτοβουλία, έως τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των Μουσικών Σχολείων, που έκαναν πράξη αυτή την εξαιρετική συνεργασία, είναι άξιοι του πιο θερμού χειροκροτήματός μας. Είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει ένα σχολείο ανοικτό προς την κοινωνία. Ταυτόχρονα, θέλω να εξάρω τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες του 7ου Μετεωρίτικου Δρόμου, με τις εκατοντάδες συμμετοχές να δείχνουν την αναγνώριση και την επιτυχία που γνωρίζει ο θεσμός κάθε χρόνο», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Σε μία κοινωνία που αναπτύσσεται και εξελίσσεται καθημερινά, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ενισχύει με πράξεις την αναγκαία σύμπλευση αυτής της εξέλιξης με τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Μέσα από σειρά έργων που αναδεικνύουν το πολιτιστικό και αθλητικό απόθεμα, την στήριξη μοναδικών εκδηλώσεων, αλλά και με ιδιαίτερο μέλημα όλο αυτό να αλληλοεπιδρά με τη νέα γενιά, κάνουμε βήματα μπροστά, επενδύοντας στον άνθρωπο και την δημιουργικότητά του» είπε κλείνοντας ο Χρήστος Μιχαλάκης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia