Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς στα σχολεία των Τρικάλων (Βίντεο)

Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα στα Γυμνάσια και Λύκεια των Τρικάλων, σηματοδοτώντας την επιστροφή των μαθητών στις θρανία μετά από περίπου 2,5 μήνες θερινής ραστώνης.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο έγινε σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού με πολλά χαμόγελα από τους μαθητές και παρουσία του συνόλου των καθηγητών και αρκετών γονέων που παραβρέθηκαν στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το trikalafocus κατέγραψε τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Κολώνα στο προαύλιο του 3ου και 9ου Γυμνασίου της πόλης, ο οποίος με αφορμή το θερμό χειροκρότημα των μαθητών, αστειεύτηκε μαζί τους λέγοντας … «Έτσι σας θέλουμε να είστε αισιόδοξοι χαρούμενοι και χαμογελαστοί».

Οι διευθυντές των Γυμνασίων κ.κ. Γκούτας και Λιάκος, αναφέρθηκαν στους βασικούς κανόνες που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων και ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη. Επίσης, καλωσόρισαν θερμά τα παιδιά της Α’ Γυμνασίου, που η έναρξη των μαθημάτων τα βρίσκει σε καινούργιο σχολικό περιβάλλον.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia