Χ. Μιχαλάκης: «Mέχρι 31/12/23 είμαι ο αντιπεριφερειάρχης των Τρικάλων. Δεν μπαίνω στην διαδικασία των σεναρίων ούτε για ψηφοδέλτιο ούτε για κάτι άλλο»

“Ποτέ δεν με απασχόλησαν οι εθνικές εκλογές και να είμαι υποψήφιος βουλευτής, εγώ είμαι στρατιώτης της παράταξης και ως του χρόνου τέτοια εποχή θα ασκώ τα καθήκοντα του χωρικού αντιπεριφερειάρχη”, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο  Χρήστος Μιχαλάκης, σχολιάζοντας το πιθανό “κόψιμο” των αυτοδιοικητικών από τα γαλάζια ψηφοδέλτια:

« Από το μυαλό μου δεν έχει περάσει ποτέ το να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Δεν σταματώ την εργασία που κάνω και την προσπάθεια που κάνουμε μαζί με τον Κώστα Αγοραστό να δουλεύουμε για τη Θεσσαλία και για το Νομό Τρικάλων. Όλα όσα ακουστήκαν είναι σενάρια, εγώ τη δήλωση μου την έχω κάνει καιρό τώρα ότι μέχρι 31/12/23 είμαι ο αντιπεριφερειάρχης των Τρικάλων. Αυτό είναι στον ορίζοντα μου και αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Δεν μπαίνω στην διαδικασία των σεναρίων ούτε για ψηφοδέλτιο ούτε για κάτι άλλο.

Ένα πράγμα τονίζω, ότι είμαι στρατιώτης της ΝΔ, μέλος της παράταξης από το 1979, οπότε δεν τίθεται θέμα συστράτευσης με το κόμμα. Ο Νομός των Τρικάλων έχει τον Κώστα Αγοραστό και δίπλα του τον Χρήστο Μιχαλάκη, καθημερινά αυτή τη μάχη δίνουμε.

Να πω την αλήθεια, μετά από τη δήλωση του Γιάννη Μπρατάκου την Κυριακή, το 70-80% των τηλεφωνημάτων που δέχθηκα, έλεγε ότι ανακουφίστηκαν. Είμαι δίπλα στους πολίτες και το δείχνουν και οι ίδιοι. Υπήρχε βέβαια και το υπόλοιπο ‘σκληρό’ 20% που έλεγε όχι Χρήστο πρέπει να πας στη Βουλή.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia