Όλα έτοιμα για τον τελικό κυπέλλου! Μετέωρα και Πηγή διεκδικούν το τρόπαιο!

Μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που διοργανώνει η ΕΠΣ Τρικάλων μια ημέρα πριν τον τελικό του κυπέλλου. Αύριο στις 3.30, μμ Μετέωρα και Πηγή διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου θα αναμετρηθούν ο πολυνίκης του θεσμού (ΑΣ Μετέωρα) με 13 κατακτήσεις απέναντι στην πρωτάρα σε τελικό Πηγή που θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΤ κ. Δήμος Πάλλας, συνεχάρη τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό και ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των δύο αρχηγών Θοδωρή Φορτούνη και Νίκο Ντόσα. Αμφότεροι αντάλλαξαν λόγια τυπικής αγωνιστικής αβρότητας και ευχήθηκαν ο αυριανός αγώνας να αποτελέσει γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Με τη σειρά τους οι δυο προπονητές κ.Γιώργος Τσουκαλίδης και Σπύρος Ευαγγέλου ευχήθηκα να γίνει ενα ωραίο παιχωίδι και να το ευχαριστηθουν όλοι!

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Πηγής και υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ.Θεόδωρος Χήρας, ο οποίος συνεχάρη τους εκπροσώπους των Μετεώρων για την επιτυχημένη πορεία και ευχήθηκε να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος του κύρους που έχει ο θεσμός στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia