«Όλοι για τη νίκη» φώναξαν τα στελέχη της ΝΔ στα Τρίκαλα, στην κοπή πίτας του κόμματος (ΦΩΤΟ& Βίντεο)

Λαοσύναξη γαλάζιων στελεχών στην καθιερωμένη κοπή πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ενώ ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος Γιάννης Κουτσονάσιος, σήμανε την έναρξη της εκδήλωσης, ζητώντας από τα παριστάμενα μέλη να δώσουν ενωτικά μια ακόμα μάχη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Σε ενθουσιώδες κλίμα, τα Τρικαλινά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και φίλοι της παράταξης υποδέχτηκαν την υφυπουργό παιδείας Ζέτα Μακρή, σε μία εκδήλωση με έντονο προεκλογικό παλμό και μηνύματα ανανέωσης της κυβερνητικής θητείας.

Πέρα απο την κεντρική ομιλία που έγινε από την Ζέτα Μακρή, υπήρξαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον υπουργό Κώστα Σκρέκα, τους βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα και Θανάση Λιούτα, τον πρώην βουλευτή και πρώην Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη, τον πρώην υποψήφιο Βουλευτή Μικέλη Χατζηγάκη, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia