Καλοκαιρινή Γιορτή Συλλόγου ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ»


Την Πέμπτη 27 Ιουνίου η αυλή του Συλλόγου μας πλημμύρησε χαμόγελα και ελπίδα  οικογενειών και παιδιών  / μέλη  του Συλλόγου μας με αφορμή την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή! Με τραγούδι και χορό αποχαιρετήσαμε άλλη μια δημιουργική χρονιά!

Ήταν ακόμη μια ευκαιρία να συναντηθούν μικροί και μεγάλοι ξεφεύγοντας λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι μουσικοί Νικολάου Αθανάσιος και Ρίζος Ιωάννης για άλλη μια φορά ήταν κοντά μας και έδωσαν το ρυθμό στη διασκέδαση χαρίζοντας όμορφες μελωδίες.

Παρόντες στη γιορτή ήταν ο κ. Χαράλαμπος Δεληλίγκας ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας. Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο διευθυντής του δημόσιου ΙΕΚ Τρικάλων κ Προκόπης Γκουμούσιας, ο οποίος  προσέφερε δωρεά των σπουδαστριών του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας, έπειτα από το μπαζαρ που πραγματοποίησαν.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους μουσικούς για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν, τον κ Νταούλα για τα τραπεζοκαθίσματα, τους ανθρώπους που συνέδραμαν με τη χορηγία τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά όλα τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι με την ελπίδα η νέα ¨σχολική¨ χρονιά να μας βρεί όλους υγιείς και δημιουργικούς, έτοιμους  για την επίτευξη των νέων μας στόχων. Πολλές Δροσερές ευχές για καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia