ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλα1500 μάσκες παρέλαβε το Κέντρο Υγείας Πύλης

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση στο Κ.Υ. Πύλης 1500 Μασκών μέσω Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας από τον Δήμο Πύλης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος  στο Τομέα της Υγείας στην περίοδο του Κορονοιού, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Κωνσταντίνου Δούλαλα της Προϊσταμένης του Κ.Υ. Πύλης κ. Χριστίνας Χαντζιάρας και του Υπεύθυνου του Προσωπικού κ. Απόστολου Τσίγκα. Η  πρόταση έγινε από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα  στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της ΠΕΔ που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες, μετά από απόφαση...

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση στο Κ.Υ. Πύλης 1500 Μασκών μέσω Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας από τον Δήμο Πύλης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος  στο Τομέα της Υγείας στην περίοδο του Κορονοιού, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Κωνσταντίνου Δούλαλα της Προϊσταμένης του Κ.Υ. Πύλης κ. Χριστίνας Χαντζιάρας και του Υπεύθυνου του Προσωπικού κ. Απόστολου Τσίγκα.

Η  πρόταση έγινε από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα  στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της ΠΕΔ που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες, μετά από απόφαση των Δημάρχων μελών της Π.Ε.Δ. 

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.