15ος Ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος» – Στα Τρίκαλα η καρδιά του κλασικού αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα 15ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, στέλνοντας μηνύματα άθλησης, υγείας και ζωής.

Και ο φετινός αγώνας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον δρομέων όλης της χωράς, με πολλούς ελίτ αθλητές να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην αγαπημένη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς, καλωσόρισε όλους τους αθλητές και τους ευχαρίστησε για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους, ενώ ο παρουσιαστής του μεγάλου αθλητικού γεγονότος Νίκος Οικονομίδης, μετέδιδε διαρκώς το ρυθμό στον κόσμο που χειροκροτούσε διαρκώς όλους τους δρομείς, από τον πιο μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο!

Η εκκίνηση του Ημιμαρθώνιου έγινε στις 10:00 από την Πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα ενώ ο τερματισμός ήταν στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα.

Στις 10:00 έλαβαν εκκίνηση και οι συμμετέχοντες του αγώνα των 5χλμ. από την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα όπου έγινε σε κλίμα ενθουσιασμού και ο τερματισμός.

Ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» έδειξε για μία ακόμα χρονιά τη δυναμική του, αφού έλαβαν μέρος 2000 δρομείς, ενώ 1800 έτρεξαν στον αγώνα των 5χλμ!

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia