17 σχολεία του Δήμου Τρικκαίων παραλαμβάνουν νέο εξοπλισμό μέχρι αύριο – Άμεση ανταπόκριση ΚΤ.ΥΠ. και Υπουργείων στο αίτημα της Κατερίνας Παπακώστα.

17 σχολεία του Δήμου Τρικκαίων παραλαμβάνουν νέο εξοπλισμό μέχρι αύριο – Άμεση ανταπόκριση ΚΤ.ΥΠ. και Υπουργείων στο αίτημα της Κατερίνας Παπακώστα.

Παραδόσεις σχολικού εξοπλισμού σήμερα και αύριο, σε 17 σχολικές μονάδες που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, διενεργεί η «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, προς τα Υπουργεία Υποδομών και Παιδείας, για άμεση αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και εξοπλισμό.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής της με την Υφυπουργό Παιδείας, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Κατσαρό, η Βουλευτής είχε υποβάλει αναλυτική λίστα των σχολικών μονάδων του νομού, των οποίων η υποδομή και ο εξοπλισμός έχουν υποστεί ζημιές, σύμφωνα με τις καταγραφές που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι του τομέα Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Επισπεύδοντας τις διαδικασίες, και απαντώντας με ευαισθησία στο αίτημα της Βουλευτή, το Υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με την ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.,  προχωρά σε ακόμα μία άμεση παρέμβαση προς κάλυψη των αναγκών του νομού Τρικάλων, που προέκυψαν ως συνέπεια της καταστροφικής πλημμύρας του Σεπτεμβρίου. Η παράδοση του εξοπλισμού θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, στη λίστα περιλαμβάνονται οι κάτωθι σχολικές μονάδες:

 1. Νηπιαγωγείο Γλίνους
 2. 18ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων
 3. 30ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων
 4. Δημοτικό Γλίνους
 5. Δημοτικό Μεγάλων Καλυβίων
 6. Δημοτικό Πρίνου
 7. 11ο Δημοτικό Τρικάλων
 8. 13ο Δημοτικό Τρικάλων
 9. 27ο Δημοτικό Τρικάλων
 10. 1ο Ειδικό Δημοτικό Τρικάλων
 11. Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Τρικάλων
 12. 3ο Λύκειο Τρικάλων
 13. 4ο Λύκειο Τρικάλων
 14. 5ο Λύκειο Τρικάλων
 15. 8ο Λύκειο Τρικάλων
 16. 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων
 17. ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia