ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλα21.066 Rapid tests έγιναν τον Μάιο στα Τρίκαλα!

Με ανάρτηση της στα social media, η υπεύθυνη των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ Δήμητρα Νάτσινα, ανακοίνωσε πως την τελευταία ημέρα του Μαίου πραγματοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων 21.066 συνολικά Rapid test Ag. Πρόκειται για νέο ρεκορ υγειονομικών ελέγχων που θα ζήλευαν περιοχές με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό. Ακολουθεί η ανάρτηση της:

Νεο ρεκόρ με 21.066 συνολικά Rapid test Ag τον μήνα Μάιο πραγματοποίησαν τα 6 κλιμάκια της ΚΟΜΥ ΤΡΙΚΆΛΩΝ απο τα οποία βρέθηκαν μόλις 119 θετικά.
Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν σε: επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες( Επιμελητήριο, ΟΑΕΔ, Νομαρχία, ΔΟΥ,Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, Γενική Διεύθυνση Μεταφορών, Αποκεντρωμένη Διοίκηση,Αστυνομία,αμαξοστασιο,δημοτικά σφαγεία κ.α)σούπερ μάρκετ,εργοστάσια, οικισμούς Ρομά ,όπως επίσης και σε χωριά σε όλους τους Δήμους του Νομού : Λόγος ,Κοτρώνι, Παχτούρι, Φαρκαδόνα,Γοργογύρι, Καλαμπάκα, Γλυκομηλιά, Γενέσι, Πύλη,Βασιλική, Μουριά, Οιχαλία,Μεγάλο Κεφαλόβρυσο,Δενδροχώρι,Πρινος,Διαλεκτό κ.α,όπως επίσης και το καθιερωμένο drive through στην Ζωαγορά.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ΚΟΜΥ Τρικάλων για το νέο ρεκόρ διενέργειας των τέστ στην Π.Ε Τρικάλων, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων αλλά και στους πολίτες για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους.
Συνεχίζουμε δυναμικά για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia