4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων: Tο θέατρο πολεμά το bullying!

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων με τίτλο «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός» στους μαθητές και τις μαθήτριες του θεατρικού ομίλου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Θεοχάρη Δημήτριο και συντονίστηκε από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς κ. Πουλιάνα Λουίζα (ΠΕ06) και κ. Παπαδημητρίου Αθανάσιο (ΠΕ02). Αρωγός στην ενημέρωση στάθηκε η Διευθύντρια του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων κ. Αποστόλου Μαριάννα. Την ενημέρωση πραγματοποίησε η ψυχολόγος της εθελοντικής οργάνωσης το «Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Γκίκα Ιωάννα.

Η ημερίδα έγινε με αφορμή την έξαρση της ενδοσχολικης βίας. Οι μαθητές/τριες του θεατρικού ομίλου του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πτυχές αυτού του σημαντικού προβλήματος, αλλά και για τους τρόπους αντιμετώπισης. Παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση, αντάλλαξαν απόψεις και αναζήτησαν τρόπους να εντάξουν τα ανάλογα μηνύματα στο θεατρικό τους έργο.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia