5η θέση στην Ευρώπη οι Αθλητές του Τρικαλινού Συλλόγου Εύαθλοι!


 Με ανοδική πορεία συνεχίζει τις διακρίσεις του ο ΑΣΤ Εύαθλοι! Στις 26 Ιουνίου η ελληνική αποστολή από τους Εύαθλους  η οποία απαρτίζοταν από τον πρόεδρο των Ευάθλων Σταύρο Σούλιο την αντιπρόεδρο των Ευάθλων και υπεύθυνη της Ακαδημίας Χορού Tρικάλων TDA Γιούλια Πεταράκη, τους πρωταθλητές Ελλάδος στο cheer hip hop  Βενέτη Ευαγγελία και Θεοχάρη Φίλιππο και τις μητέρες τους Πολύζου Ρίτσα και Πάνου Αρετή, αναχώρησε για την Αγία Πετρούπολη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα cheerleading. Ήταν μια αξιόλογη διοργάνωση στην οποία η Ελλάδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς κατέκτησε την 4η θέση στις κατηγορίες freestyle pom doubles junior και senior με αθλήτριες από τον Αθλητικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης hellenic Star και την 5η θέση στο cheer hip hop doubles οι ταλαντούχοι αθλητές από το Σύλλογο Εύθλοι Βενέτη Ευαγγελία και Θεοχάρης Φίλιππος οι οποίοι τον Απρίλιο του 2019 συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έφεραν την Ελλάδα στην 9η θέση. Την αποστολή συνόδευαν η Γενική Γραμματέας της ελληνικής Ομοσπονδίας cheerleading  Ευαγγελία Κρητικού και η ταμείας της Ομσπονδίας Πέλη Φωστιέρη οι οποίες έδωσαν τα συγχαρητήρια στα παιδιά και παράλληλα ανακοίνωσαν ότι το πανευρωπαικό πρωτάθλημα του 2021 θα γίνει στην Ελλάδα!

Ήταν μια αξιομνημόνευτη εμπειρία καθώς έτσι αναδείχθηκε το ταλέντο των παιδιών για ακόμα μια φορά! Παράλληλα η ελληνική αποστολή εξερεύνησε την πανέμορφη Αγία Πετρούπολη, είδε τα περισσότερα αξιοθέατα της και θαύμασε το γειτονικό πολιτισμό! Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δυο τρικαλινούς αθλητές Ευαγγελία – Φίλλιπο  και στον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Ευαθλοι που προωθεί στη σωστή κατεύθυνση τους αθλητές του!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις 22 Ιουνίου ο  ΑΣΤ Εύαθλοι συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading και κατέκτησε πολλές διακρίσεις ενώ η ομάδα Savage Crew στη κατηγορία senior team cheer hip hop με την 2η θέση που κατέκτησε κέρδισε ένα εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα cheerleading 2020 που θα διεξαχθεί στη Βερόνα της Ιταλίας   !

Αναλυτικά

Savage Crew: 2η θέση senior team cheer hip hop 

Beats n Bounce: 3η θέση junior team cheer hip hop

Γούλα Ρένια

Ζιανού Βασιλική

Ζούζουλας Αποστόλης

Θεοχάρης Φίλιππος

Κουβελέτσου Μαρία

Κουβελέτσου Σεμίνα

Λεμονά Μαρία

Λιούρα Κατερίνα

Μητρονάτσιου Αγγελική

Μουλάς Φίλιππος

Ντόμα Χριστιάνα

Παναγιώτου Πωλίνα

Σαββουλίδης Βαγγελης

Τριάντη Γεωργία

Τσιάρα Θεοδώρα

Τσιάτσιου Ηλιάννα

Τσιβίκης Αλέξανδρος

Βενέτη Ευαγγελία- Θεοχάρης Φίλιππος:1η θέση senior cheer hip hop doubles

Franci Tojali-Ρίζου Ελένη:2η θέση senior cheer hip hop doubles

Σαββουλίδης Βαγγέλης- Τριάντη Γεωργία:7η θέση cheer hip hop doubles

Πατσιατζή Χρύσα-Ευαγγελάκου Λυδία:5η θέση junior a freestyle pom doubles

ΚαμπαγιάννηΝεφέλη-Σακκά Φαίη:6η θέση junior a freestyle pom doubles

Βραχνού Φαίη-Θωμά Δανάη: 6η θέση junior freestyle pom doubles

Τις εμφανίσεις των παιδιών επιμελήθηκαν οι χορογράφοι Μάγδα Μπέττα, Στέλλα Ποταμιανάκη, Βενέτη Ευαγγελία.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εύαθλοι ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο παιδείας πολιτισμού και αθλητισμού Άκη Αναστασίου που στηρίζει όλες τις κινήσεις του Συλλόγου τόσο θερμά στα 2 χρόνια λειτουργίας του!

Τις αποστολές των Ευάθλων στηρίζουν οι: Εργοστάσιο Γάλακτος Τρίκκη, Laser Skin Solutions, Fortress Cafe

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia