Αιμοδοσία συνδιοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων με το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Γ.Ν. Τρικάλων

Αιμοδοσία συνδιοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων με το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Γ.Ν. Τρικάλων.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων και το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Γ.Ν. Τρικάλων διεξήγαγαν μια άκρως επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου.


Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων και οδηγιών που καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την ασφάλεια και την προστασία των εθελοντών αιμοδοτών και του υγειονομικού προσωπικού.


Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις θερμότερες ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αλλά και τους νέους αιμοδότες που παρευρέθηκαν στην αιμοδοσία. Η αφοσίωση είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης και η γενναιοδωρία αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Ευχαρίστησαν επίσης θερμά το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Τρικαλων για την αφοσίωση, την επαγγελματικότητα και τη φροντίδα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Η συνεργασία είναι πολύτιμη και επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον η συνεργασία καθώς η αιμοδοσία είναι μια διαρκής ανάγκη. Η συμβολή όλων είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρηθεί ένα απόθεμα αίματος που θα εξυπηρετήσει οι ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των μελών της Τράπεζας Αίματος που πρόσφατα δημιούργησε ο Δικηγορικός Συλλογος Τρικάλων.
Η δωρεά αίματος αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και αποτελεί μια κορυφαία πράξη αλληλεγγύης με ανεκτίμητη σημασία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia