Αντωνία Φίκα : «Αισθάνομαι έτοιμη να δώσω, να προσφέρω στα κοινά»

Κάθε άνθρωπος επιλέγει να ακολουθήσει εκείνο το μονοπάτι της ζωής που του ταιριάζει. Η δική μου επιλογή ζωής είχε ως προτεραιότητα την απόκτηση της προσωπικής μου αυτονομίας, μέσω των σπουδών και της εργασίας μου.
Είμαι η Αντωνία Φίκα και όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο δημόσιο βίο, συμμετέχω ενεργά και διατυπώνω ανοιχτά τις πολιτικές μου απόψεις.

Η καταγωγή μου είναι από τον Αμάραντο, όπου διατηρώ και επιχείρηση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η διάθεση για ενεργότερη ενασχόληση με τα κοινά υπήρχε πάντα μέσα μου, αλλά υποτασσόταν στις απαιτήσεις της εργασίας και της οικογένειας.

Εδώ και πολλά χρόνια, φίλοι και συνάδελφοι, με παροτρύνουν να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική, καλλιεργώντας έτσι έναν “σπόρο” που είχα κι εγώ μέσα μου.
Τώρα, που αισθάνομαι και είμαι αυτόνομη, νιώθω έτοιμη να δώσω, να προσφέρω στα κοινά. Και πιστεύω ότι η συγκυρία είναι ευνοϊκή.

Οι κάτοικοι του νομού Τρικάλων επιθυμεί την ανανέωση. Ανθρώπους προερχόμενους από την κοινωνία, καταξιωμένους επαγγελματικά και ενεργούς κοινωνικά.

Καθημερινά, έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, προερχόμενο από όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ο κόσμος στα βασικά του προβλήματα δεν υποστηρίζεται. Κυριαρχεί μία γενικευμένη ανασφάλεια και μία διάχυτη απογοήτευσή.

Ότι τίποτα δε γίνεται, τίποτα δεν μπορεί ν’ αλλάξει, τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για όλα τα θέματα, που απασχολούν σήμερα τον Νομό Τρικάλων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Με σεβασμό – στους ανθρώπους που κράτησαν όρθιο τον τόπο μας, στη δική μου γενιά που έμεινε πιστή στις αρχές και στις αξίες της Δημοκρατίας.

Με το βλέμμα στα νέα παιδιά που έρχονται δίπλα μας.

Αντωνία Φίκα. Εκπαιδευτικός και Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε.Τρικάλων, με τον συνδυασμό “Συμμαχία υπέρ των Πολιτών”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia