Μπηχτές Χρήστου Σιμορέλη: «Πολλοί και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο δεν τα δώσανε όλα για τον αγώνα»

Τη μη ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε ο πρώην βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης, ο οποίος με δηλώσεις του σήμερα στη Λέσχη 97,6 ανέφερε ότι σε τοπικό επίπεδο πολλοί δεν εμφανίστηκαν στον προεκλογικό αγώνα :

« Πέρα από τη διάσπαση, πέρα από όλα τα προβλήματα που είχαμε, είδα ότι πολλοί και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο δεν τα δώσανε όλα για τον αγώνα.

Ένα παράδειγμα είναι ο κ. Ραγκούσης, που δεν τον είδαμε πουθενά στα Τρίκαλα. Και άλλοι φυσικά, που κρατάνε κάποιες ίσες αποστάσεις και υποτίθεται περιμένουν την ανασύνταξη του κεντροαριστερού χώρου.

Είδα ελάχιστα τη βουλευτή του κόμματος την κα. Κοντοτόλη, και καθόλου τον Γιάννη Χάιδο. Αυτή είναι η πραγματικότητα, ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Και πάλι καλά να λέμε για το ποσοστό που πήραμε, με βάση αυτή την προεργασία.

Το αποτέλεσμα μας είναι κατώτερο των περιστάσεων, και αυτή τη στιγμή δίνω και την εξήγηση για ποιο λόγο ήταν τόσο χαμηλό. Δεν έγινε πολιτική δουλειά, δεν πήγαμε στα χωριά, δεν βγήκαμε έξω όσο πρέπει.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia