Brand ‘n Roll: Το rock γραφείο σχεδίασης του Σωτήρη Μπουρλιού.

Επισκεφθήκαμε τους Brand ‘n Roll ένα γραφείο παροχής υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας σε θέματα Branding, Διαδικτύου και Εκδηλώσεων που λειτουργεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στα Τρίκαλα.

Το μυαλό πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι ο Σωτήρης Μπουρλιός, Μηχανικός Σχεδίασης και Σύμβουλος σε θέματα Branding & Marketing. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι συνομιλώντας μαζί του μάθαμε ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από την υλοποίηση μίας ιδέας μέσα από τις σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού, προβολής και προώθησης.

Ρωτώντας τον για το τι σημαίνει η επωνυμία του γραφείου του μας εξήγησε πως αποτελεί συνδυασμό των δύο πραγμάτων που αγαπάει να κάνει, το ένα είναι η δουλειά του και συγκεκριμένα το Branding και το άλλο το Rock ‘n Roll και η Rock μουσική γενικότερα.

 Σχεδιασμός Λογοτύπου και συσκευασίας για προϊόντα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων.

Μάλιστα θεωρεί πως αυτές οι δύο έννοιες μπορούν να συνυπάρξουν και να ταυτιστούν καθώς αμφότερες χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, μοναδικότητα και καινοτομία.

Ο Σωτήρης έχει σπουδάσει Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στην έδρα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο με εξειδίκευση στον Σχεδιασμό Υπηρεσιών. Επίσης διαθέτει και ένα μεταπτυχιακό στον Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα από το τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στον Βόλο.

Σχεδιασμός εξώφυλλου δίσκου για το συγκρότημα Uncle Boozer.

Μέσα από την εμπειρία του ως μουσικός αλλά και εργαζόμενος στον χώρο του καφέ και του τουρισμού αποφάσισε να συνδυάσει έτσι τις σπουδές του δεδομένου ότι τόσο η Ελλάδα όσο και τα Τρίκαλα παρουσιάζουν ιδιαίτερη άνθιση στους κλάδους του πολιτισμού και του τουρισμού.

Τέλος, συζητώντας για τα οφέλη ενός επαγγελματία ή μίας επιχείρησης όταν ζητήσει τις υπηρεσίες του γραφείου του μας εντυπωσίασε με τον τρόπο που προσεγγίζει τα “brands” όπως τα αναφέρει, δηλαδή τις μάρκες και τις ταυτότητες στην αγορά.

Branding για τον Δικηγόρο Ευάγγελο Δεληλίγκα.

Πιστεύει πως ένα brand δεν είναι μόνο ένα λογότυπο, ένα χρώμα ή μία ιστοσελίδα αλλά όλα αυτά μαζί και πολλά περισσότερα. Το νόημα για αυτόν είναι η επικοινωνία τον προϊόντων και των υπηρεσιών με τρόπο τέτοιο ώστε να αναδεικνύονται το όραμα και οι αξίες των ανθρώπων πίσω από αυτά, προσδίδοντάς τους έτσι προσωπικότητα και μοναδικότητα.

Είναι, μάλιστα, υπέρμαχος ότι ο σχεδιασμός δεν αρκεί να είναι αισθητικά καλός αλλά λειτουργικός.

Σχεδιασμός τρισδιάστατου αντικειμένου για το Peek A Booth & Floulis Photographers Studio.

Για αυτό έχει δημιουργήσει μία ομάδα από σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, τυπογράφους και άλλους, ώστε να μπορούν να παρέχουν όλο το πακέτο των υπηρεσιών που χρειάζεται μία επιχείρηση ώστε να πάρει μορφή.

Μπορείτε να δείτε δείγμα δουλειά τους επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα τους στο www.brandnroll.com ή να τους ακολουθήσετε στα social media.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας για Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Facebook

https://www.facebook.com/bnroll.sb

https://www.facebook.com/sotirisbourlios

Instagram

https://www.instagram.com/brand_n_roll

Σχεδιασμός banner για τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας.


Brand ‘n Roll – Design & Consulting

Σχεδιασμός αφίσας για event στο Cardinal Music Bar στα Τρίκαλα.
  • Branding
  • Web
  • Events

Address: Chatzigaki 6, Trikala, Greece, 42131Telephone: (+30) 24310 23887/699 9160787Website: www.brandnroll.com
Email: bnroll.sb@gmail.comSocial: facebook/instagram/linkedin

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia