Μπράβο στον Ε.Μ.Σ. Ροπωτού. Μεγάλη συμμετοχή στην 27η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, από τις 09:00 έως τις 13:00 στο Κέντρο Υγείας Πύλης η 27η Εθελοντική Αιμοδοσία του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού διακατεχόμενος από υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς συνεχίζει ακάθεκτος το πολυετές κι αξιέπαινο έργο του στον χώρο της αιμοδοσίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα του για προσφορά αίματος, αψηφώντας τον φθινοπωρινό καιρό. Οι αιμοδότες που κατέφθασαν στο Κέντρο Υγεία Πύλης έδωσαν πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, προσέφεραν αίμα και χάρισαν απλόχερα ελπίδα και ζωή. Ο Ε.Μ.Σ Ροπωτού χρόνια τώρα  συμβάλλει τα μέγιστα στην συγκέντρωση αίματος μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες της προσφοράς, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού και θέτοντας τα θεμέλια για έναν καλύτερο και πιο ανθρώπινο κόσμο.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού για άλλη μια φορά ευχαριστεί θερμά την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, η οποία πάντα ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του και υποστηρίζει έμπρακτα το θεάρεστο έργο του, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει το όραμα του για κοινωνική προσφορά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση της αιμοδοσίας. Χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της το κοινωνικό έργο του Συλλόγου δεν θα λάμβανε σάρκα και οστά.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο , για την αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο και φυσικά το προσωπικό του κέντρου υγείας Πύλης για την παραχώρηση του χώρου όπου έγινε η αιμοδοσία.

Στην σημερινή αιμοδοσία μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζάνης Άρης και η κα. Οικονόμου Ρούλα ,  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροπωτού κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος και ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και πρόεδρος της ομάδας Α.Ο. Κεραυνός Ροπωτού κ. Κώστας Τσόλας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia