Χαμόγελα στην βράβευση των συνταξιούχων εκπαιδευτικών

Σε ευχάριστη και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εξαιρετική εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για την βράβευση των προσφάτως συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών.

Η ζεστή εκδήλωση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρο Καπανιάρη, να τονίζει πως η εκδήλωση αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στην τοπική κοινωνία και την δημόσια εκπαίδευση.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αόρατοι. Προσέφεραν τα μέγιστα στα Γυμνάσια, τα Λύκεια, τα ΕΠΑ.Λ. Η Εκπαίδευση είναι ο πυλώνας της κοινωνίας, το ανάχωμα για οτιδήποτε συμβαίνει. Πρέπει, λοιπόν, αυτούς τους ανθρώπους να τους τιμούμε και μετά την υπηρεσία τους, δίδοντας τοιουτοτρόπως κι ένα μήνυμα στην κοινωνία: ότι και προσέφεραν και είναι εδώ. Μάλιστα, σκεφτόμαστε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία τους σε επίπεδο Mentoring έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους νέους εκπαιδευτικούς» τόνισε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Καπανιάρης.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τίμησε 36 συνταξιούχους/-ες εκπαιδευτικούς διδακτικού έτους 2022-23 κι έναν επιστάτη σχολικής μονάδας.

Η εξαιρετική βραδιά γεμάτη χαμόγελα ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νικολάου Κοφίνα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia