Χαμός στην Πύλη! Πυρά για το «καφενείο» και τον «καφετζή» του ΔΣ (Βίντεο)

«Φωτιά» έβαλε στην χθεσινοΒραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, η ερώτηση του του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον» Γιάννη Παπακωνσταντίνου, για το κοινοτικό γραφείο στο ορεινό Παράμερο. Συγκεκριμένα ο έμπειρος αυτοδιοικητικός ζήτησε να ενημερωθεί αν κατά διαστήματα νοικιάζεται το κοινοτικό γραφείο από ομάδα υλοτόμων που εργάζεται στην περιοχή. Χαρακτηριστικά ανέφερε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο… «αν είναι εις γνώση σου, αν ο δήμος έχει έσοδα, αν γίνεται νόμιμα ή αν πηγαίνουν και μπαίνουν μόνοι τους μέσα».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Βασίλης Αναγνώστου, ωστόσο σηκώθηκε μεγάλος κουρνιαχτός εξαιτίας της παρέμβασης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θανάση Μπαλατσούκα, που έκρινε ότι «έκλεισε» η συζήτηση μετά την απάντηση του στελέχους της δημοτικής αρχής. «Η διαδικασία δεν το επιτρέπει» ανέφερε και συνέχισε «σημειώστε για να δευτερολογήσετε». Το γάντι σήκωσε ο Βαλάντης Τσιούτσιας, λέγοντας στον πρόεδρο του σώματος…«Έδωσε απάντηση κε πρόεδρε; σας παρακαλώ πολύ…συνεχίζει να απαντάει και τον διακόπτετε…δεν ολοκλήρωσε…εσείς το κάνετε καφενείο».

Πυροσβεστικό ρόλο ανέλαβε ο Κώστας Μαράβας, ρίχνοντας για λίγο τα ντεσιμπέλ της έντασης, ωστόσο το «πολεμικό» κλίμα αναζωπύρωσαν οι ερωτήσεις του Θοδωρή Χήρα για το ποιος έχει το κλειδί και ποιος πληρώνει το ρεύμα. Δείτε τα βίντεο από την επεισοδιακή συνεδρίαση:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia