Χήρας σε Πιαλειώτες: «20 χρόνια τι έχει αλλάξει στο χωριό εκτός από την πλατεία;» (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα νίκης από τους κατοίκους της Πιαλείας, στην έναρξη των περιοδειών του Θοδωρή Χήρα Επανέλαβε την πάγια θέση του συνδυασμού του για επαναφορά των λαϊκών συνελεύσεων στα χωριά και χειροκροτήθηκε θερμά.

Σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» στην Πιαλεία, μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σε κλίμα ενθουσιασμού, στην πλατεία του χωριού, όπου επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον επικεφαλής του συνδυασμού προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία σύγχρονου, ευέλικτου και αποτελεσματικού Δήμου Πύλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κατοίκους της Πιαλείας, που έδωσαν δυναμικό παρών στον αγώνα για την αλλαγή πλεύσης ώστε να ζουν και να χαίρονται την καθημερινότητα τους σε έναν δήμο δίκαιο που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες στους δημότες, αλλά και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.

Στην αρχή της σύντομης ομιλίας του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» αναφέρθηκε στις δυνατότητες της Πιαλείας, δίνοντας έμφαση στον σπουδαίο γιατρό της αρχαιότητας, τον Ασκληπιό, που σύμφωνα με την παράδοση έζησε και έδρασε στην Πιαλεία. «Είναι ντροπή να υπάρχει Μουσείο για τον Ασκληπιό στο Πρίνος και όχι στην Πιαλεία» τόνισε εμφατικά.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη στήριξη της κτηνοτροφίας, με βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και δημιουργία λιμνοδεξαμενής για να μειωθεί το κόστος παραγωγής. «Βασική μας προτεραιότητα είναι η στήριξη των κτηνοτρόφων» είπε, υπογραμμίζοντας τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να φέρει ως πρώτο θέμα στη συνέλευση του χωριού, τον αναδασμό. «Μετά τις εκλογές θα γίνει πραγματική λαϊκή συνέλευση, να μιλήσουμε , να πούμε τι ακριβώς θέλουμε και πλέον όλες οι αποφάσεις που θα παίρνονται στα χωριά θα έχουν συμμετοχή οι κάτοικοι. Δεν γίνονται αποφάσεις ανα χωριο χωρίς να συμμετέχουν οι κάτοικοι, δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα»

Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην απερχόμενη δημοτική αρχή τονίζοντας χαρακtηριστικά: «Τα τελευταία 20 χρόνια, όχι τα εννιά όπως λένε στον υπόλοιπο δήμο, τι ακριβώς έχει αλλάξει στο χωριό σας εκτός από αυτή την πλατεία. Έχει αλλάξει κάτι; Έχει γίνει κάτι; Με έκπληξη διάβασα σε όλα τα σάιτ τα δέκα έργα που θα κάνει η δημοτική αρχή. Γιατί τα εννιά χρόνια δεν έκανε κανένα. Και εξήγγειλε δέκα έργα που θα κάνει, γιατί τα εννιά χρόνια δεν πρόλαβε. Εννιά πριν και εννιά τώρα δεκαοχτώ, δεν πρόλαβε να τα κάνει. Δεκαοχτώ χρόνια το τίποτα και ξαναζητάς ψήφο; Είναι η πιο παλιά δημοτική αρχή στο νομό Τρικάλων».

Σχετικά με το όραμα του, ο γιατρός επανέλαβε πως επιθυμεί να εργαστεί για ένα δήμο κοντά στο δημότη: «Αντιπροσωπεύουμε τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Ο δήμος μας έχει αδικηθεί κατάφορα» και συνέχισε…«Δύναμη μας είστε εσείς , δεν έχουμε τίποτα άλλο πίσω μας, βασιζόμαστε στον απλό τον κόσμο, στον απλό δημότη, ο οποίος κουράστηκε από τα δέκα χρόνια και θέλει να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτή η αλλαγή, η οποία είναι έκδηλη σε όλο το δήμο, μας οδηγεί σήμερα στην Πιαλεία».

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε σε ενθουσιώδες κλίμα και παρατεταμένο χειροκρότημα τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Πιαλείας. «Έχουμε πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο, με ανθρώπους από όλα τα παραγωγικά κομμάτια της κοινωνίας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πραγματική αλλαγή» ήταν τα λόγια του στο κλείσιμο της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia