Χρήστος Μαυρογιάννης: Ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκινητική στήριξή σας. Θα αγωνιστώ με πάθος & εντιμότητα ως δημοτικός σύμβουλος, για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο Πύλης!

Οι δημοτικές εκλογές πέρασαν στην ιστορία! Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε τους συνδημότες μας για την αλλαγή και την ανανέωση που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. 

Νιώθω περήφανος για τον έντιμο αγώνα που κάναμε ως στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα, καθώς με τους συνυποψηφίους μου δώσαμε μία μεγάλη αυτοδιοικητική μάχη, μοιραστήκαμε κοινές ανησυχίες και είχαμε το ίδιο όραμα για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο Πύλης.

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα και με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο.

Να είστε σίγουροι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας στο έπακρο, θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων μέσα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αγωνιζόμενος με πάθος και εντιμότητα, θα παλέψω για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων της περιοχής καθώς και για την αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας.

Αποδέχομαι με σεβασμό την λαϊκή εντολή που δόθηκε την Κυριακή και εύχομαι καλή θητεία στην νέα Δημοτική Αρχή Πύλης.

Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως των παραταξιακών ή ιδεολογικών τους προτιμήσεων , όπως ακριβώς λειτούργησα και κατά τη θητεία μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής την τελευταία τετραετία.

Υ.Γ: Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον επικεφαλής μας, Θεόδωρο Χήρα , που πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τους συνδημότες μου, μέσα στο “Ναό” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ο αγώνας συνεχίζεται….

Με εκτίμηση,

Μαυρογιάννης Χρήστος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia