Χρήστος Μιχαλάκης: «Να δώσουμε στο Νομό Τρικάλων κάθε ευκαιρία που του αξίζει»

Να δώσουμε στο Νομό Τρικάλων κάθε ευκαιρία που του αξίζει

Βρισκόμαστε μπροστά σε μία εκλογική αναμέτρηση που αναμένεται να καθορίσει το μέλλον της Θεσσαλίας και του Νομού Τρικάλων για την επόμενη πενταετία. Και για μία ακόμη φορά βρίσκομαι δίπλα σας, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς προεκλογικά ψελλίσματα, χωρίς να μπαίνω σε ανούσιες προεκλογικές αντιπαραθέσεις.

Στέκομαι μαζί σας, με το βλέμμα στο έργο που έχουμε κάνει, μετρήσιμο και ουσιαστικό. Ένα έργο που έγινε για να βελτιώσει την καθημερινότητά μας, να ενισχύσει τις υποδομές μας, να δημιουργήσει νέες προοπτικές για την περιοχή μας. Είναι το έργο της κοινής μας πορείας, για το οποίο δεσμευτήκαμε, υλοποιήσαμε, διεκδικήσαμε, δεν κάναμε πίσω.

Και ερχόμαστε τώρα, για να δημιουργήσουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης για τον τόπο μας. Να συνεχίσουμε μαζί αυτή την διαδρομή, για ένα ισχυρό Νομό, για κάθε Δήμο, χωριό, οικισμό, για τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα, την Πύλη, την Φαρκαδόνα. Να δώσουμε ένα καινούριο αύριο στους συμπολίτες μας που έπληξε η κακοκαιρία, να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, να διορθώσουμε παραλείψεις, να προχωρήσουμε μπροστά για κάθε οικογένεια, κάθε νοικοκυριό, κάθε πολίτη.

Σας ξέρω και με ξέρετε. Και γνωρίζετε πως δεν κρύβομαι, αλλά θα βγαίνω πάντα μπροστά. Είμαι εδώ, είμαστε εδώ, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, να δώσουμε στο Νομό κάθε ευκαιρία που του αξίζει, να δούμε το αύριο ως ένα τόπο που μας καλεί να τον επισκεφτούμε. Τον δικό μας τόπο. Προχωράμε μαζί, όλες και όλοι, για το Νομό Τρικάλων που θέλουμε και επιθυμούμε!

 Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia