Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023,στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε. Τρικάλων επί της οδού Καποδιστρίου 6, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μας εορταστική εκδήλωση και υποδεχθήκαμε συναδέλφους και φίλους με τα παιδιά τους, για να ανταλλάξουμε ευχές και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Act4V-Εν Δράση, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Χριστουγεννιάτικες Αγκαλιές.

Η συμμετοχή των συναδέλφων του τμήματος καθώς και πολιτών που θέλησαν να συνεισφέρουν σε αυτήν την εορταστική κίνηση αγάπης ήταν πραγματικά συγκινητική, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το αποτέλεσμα αυτής της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθεί ένας πολύ μεγάλος όγκος από είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων, με την ελπίδα να ανακουφιστούν οι ευάλωτες πλημμυροπαθείς οικογένειες, αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Τ.Ε.Ε. Τρικάλων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ακόλουθες επιχειρήσεις, που με τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλλαν για την άρτια διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Τ.Ε.Ε. Τρικάλων αλλά και τους τρεις ήρωες, του Μύλου των Ξωτικών, που διασκέδασαν και ζωγράφισαν τα πρόσωπα των παιδιών.

  • Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.
  • Κλιάφας Α.Ε.
  • Βιολάντα Cookies Α.Ε.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, ελπίζοντας ότι το 2024 θα είναι γεμάτο υγεία και χαρούμενες στιγμές για όλους τους συνανθρώπους μας.

Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Απόστολος Μπαταβάνης

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia