Διακοπή κυκλοφορίας τις προσεχείς ημέρες σε δρόμους των Τρικάλων

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, από τη Δευτέρα 29/01/2024 έως το Σάββατο 03/02/2024 τις ώρες 07:30 έως 15:00 στην οδό Δωροθέου Σχολαρίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σ. Σαράφη και Αγίων Αναργύρων.
– επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (στένωση οδοστρώματος) προς εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών στο τις ώρες 07.30 – 15.30 & 15:30 – 19:00 από τη Δευτέρα 29/01/2024 έως και την Παρασκευή 02/02/2024:
· Στην οδό Σύρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αρριανού και Μήλου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μήλου).
· Στην οδό Λέρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σύρου και Καρπάθου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καρπάθου).
· Στην οδό Σίφνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σύρου και Καρπάθου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καρπάθου).
· Στην οδό Θήρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ρόδου και Καρπάθου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καρπάθου).
· Στην οδό Ρόδου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Θήρας και Καλύμνου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλύμνου).
· Στην οδό Καλύμνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ρόδου και Κάσου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κάσου).
· Στην οδό Καλύδωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κέρκυρας και Μεγανησίου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μεγανησίου).
· Στην οδό Κάσου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καλύμνου και Μεγανησίου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Μεγανησίου).
· Στην οδό Καρπάθου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λέρου και Καλύμνου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Καλύμνου).
· Στην οδό Καλύμνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κάσου και Καλάμου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Καλάμου).
· Στην οδό Ιμίων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καλύμνου και Καλάμου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Καλάμου).
· Στην οδό Καλάμου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ιμίων και Κάσου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κάσου).

– προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Αγίου Σεραφείμ στο Βαρούσι Τρικάλων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αγίου Οικουμενίου και Ματαραγκιώτου, από 07:30 της Δευτέρας 29/01/2024 έως καi 15:30 της Παρασκευής 02/02/2024 για εργασίες αποξήλωσης οδικού δαπέδου. Οι αιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθ’ όλο το 24ωρο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia