Διακοπή ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές των Τρικάλων

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ   03/03/2024

  1. ΑΠΟ ΩΡΑ 08:00 – 15:00 στην οδό Πύλης αριστερά και δεξιά από το κτηνιατρείο Καψιώτης έως και την εκκλησία του Αγ. Αθανασίου  Αγ. Μονής. Στην  οδό Σαμαρίνης αριστερά και δεξιά , στην οδό Ειρήνης από το ύψος της οδού Πύλης αριστερά και δεξιά μέχρι την οδό Κρήτωνος καθώς και στις καθέτους αυτής. Στην οδό Παπαδιαμάντη αριστερά και δεξιά από το ύψος της οδού Πύλης έως τους αριθμούς 25Α και 20Β καθώς και η οδός Κρήτωνος αριστερά και δεξιά. Στην οδό Φλαμουλίου αριστερά και δεξιά από το ύψος της οδού Πύλης μέχρι το Νο 27 καθώς και το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ AVIN , ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia