Διάκριση από τους «Χρυσούς Αετούς» για το Fast Food Johnny’s (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμα τιμητική διάκριση πέτυχε το παραδοσιακό Fast Food Jonny’s! Το αγαπημένο γυράδικο βρίσκεται σταθερά στις προτιμήσεις των Τρικαλινών από το 1994 έως σήμερα, παντρεύοντας την ποιότητα και την γεύση στο γρήγορο φαγητό.

Μέσα από τις αξιολογήσεις των πελατών η ομάδα του Γιάννη Παπακωνσταντίνου (Τζόνι) έλαβε πιστοποιητικό για την διάκριση στην κατάταξη Αετοί της γαστρονομίας 2023!

Η διάκριση δημιουργήθηκε με βάση τις αξιολογήσεις και κριτικές των πελατών που επέλεξαν το Fast Food Johnny’s και έμειναν ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση και τις γεύσεις που ενθουσιάζουν τους καλοφαγάδες!

«Για άλλη μια φορά θέλουμε να σας συγχαρούμε για τη βράβευσή σας από τους Αετούς. Είμαστε περήφανοι που το έργο μας γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ των εταιρειών και των πελατών τους – όχι μόνο στη Ελλάδα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Αετοί έγιναν διεθνής διάκριση, διαθέσιμη μεταξύ άλλων σε Ελλάδα και Ιταλία. Οι ιστότοποι των Αετών επισκέπτονται από χιλιάδες πελάτες από βραβευμένες εταιρείες κάθε μήνα» αναφέρει το μήνυμα από τους «Χρυσούς Αετούς».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia