Δημήτρης Καλαντζής: «Ο συνδυασμός Πορεία στο Μέλλον του Θοδωρή Χήρα εγγυάται το αύριο που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας»

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία και λίγες μόνο μέρες πριν από τις εκλογές, αισθάνομαι την προσωπική ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια , για την ηθική και ψυχολογική σας υποστήριξη στην απόφαση μου να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πύλης , με το συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» και επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Χήρα.
Ο λόγος σας , οι παρατηρήσεις σας , και ο τρόπος που ο καθένας από σας βλέπει τα πράγματα ήταν και είναι για μένα, ένα μάθημα που με βοήθησε να αντιληφθώ ακόμη περισσότερο τα θέματα της καθημερινότητας και τα προβλήματα του τόπου μας.
Έχοντας μακρά πορεία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με διάθεση για προσφορά και δημιουργία και με γνώμονα το κοινό καλό, δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας.
Σας ζητώ να συνεχίσουμε αυτή την επικοινωνία και τον αγώνα με στόχο η καθημερινότητα μας να βελτιωθεί, τα προβλήματα όσο είναι δυνατόν να λυθούν και να ανοίξουμε νέους δρόμους στην πορεία του τόπου μας.
Κλειδί για αυτή τη δυναμική συνέχεια είναι το ραντεβού της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.
Επιλέγουμε την αλλαγή, γυρίζοντας σελίδα και αναδεικνύοντας νέα Δημοτική Αρχή για όλους τους Δημότες του Δήμου μας αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες της περιοχής μας.
Ο συνδυασμός μας Πορεία στο Μέλλον με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα εγγυάται το αύριο που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας .
Εγγυάται το αύριο του Δήμου Πύλης !
Είναι στο χέρι μας
Ας διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον που μας αξίζει!

Με εκτίμηση,
Καλαντζής Δημήτριος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia