Δώρα Αυγέρη από Τρίκαλα: «Tο σύστημα Μητσοτάκη – Νέας Δημοκρατίας μας έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο. Αυτό θα τελειώσει»

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

Η γνωστή δημοσιογράφος επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς, συνομίλησε με εργαζόμενους και περιόδευσε στο κέντρο της πόλης όπου χαιρέτισε πολλούς Τρικαλινούς/ες.

Στη συνέχεια η Δώρα Αυγέρη μετέβη στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο της Ασκληπιού όπου την υποδέχτηκαν στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στα Τρίκαλα μεταξύ φίλων και συντρόφων. Δίνουμε έναν αγώνα γιατί είναι καθοριστικό για την επόμενη μέρα. Ψηφίζουμε στις 9 Ιουνίου για μια καλύτερη ζωή γιατί αυτό το καθεστώς το σύστημα Μητσοτάκη – Νέας Δημοκρατίας μας έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο, Είναι μια ζοφερή πραγματικότητα από την οποία πρέπει να ξεφύγουμε και κυρίως πρέπει να διαμορφώσουμε τους όρους της ζωής για τους νέους ανθρώπους που αναγκάζονται αν μεταναστεύσουνε είτε στα μεγάλα κέντρα πολύ περισσότερο στο εξωτερικό. Ψηφίζουμε στις 9 Ιονίου για μια καλύτερη ζωή μια καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη Ευρώπη. Ψηφίζουμε για να ξανασυναντήσει η Ελλάδα την Ευρώπη από την οποία έχει απομακρυνθεί εξαιτίας αυτών των πολιτικών, αυτού του καθεστώτος, που έχουν οδηγήσει στην απίσχναση του κράτους δικαίου, στην αποδυνάμωση της ποιότητας της δημοκρατίας, στην απόκλιση της καθημερινότητας της Ελληνίδας και του Έλληνα από αυτό που είναι η ζωή των υπόλοιπων ευρωπαϊκών λαών. Συγκρινόμαστε μόνο με τα τα χειρότερα Η καθημερινότητα είναι τέτοια που συγκρίνεται, όχι με τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά με το παρελθόν μιας κακιάς δεξιάς που μας επιστρέφει σε εποχές που δεν είχες , φοβόσουν και δεν ήλπιζες. Αυτό θα τελειώσει».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia