Ευχαριστήριο για την επιτυχία του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ στα Τρίκαλα

Ευχαριστήριο

Το Κέντρο Ημέρας και η Κινητή Μονάδα Παιδιών και Εφήβων του Φορέα «Συνειρμός», ευχαριστούμε τις χιλιάδες των Τρικαλινών που τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους (και πάνω απ’ όλα τους μικρούς μας φίλους που έδωσαν ζωή), στο  1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργανώσαμε στα Τρίκαλα, στις 18 και 19 Μαΐου 2024.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την πολύτιμη συμβολή και συνολική προσφορά τους.

Ιδιαίτερα τον Χρήστο Τοζάρο, Πρόεδρο της ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων, τον Βασίλη Γεροδήμο Καθηγητή Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ, τον Κώστα Μυλωνά με την Rock school Academy/Kostas Milonas Drums Academy καθώς και τη Γεωπόνο Μαρία Δρόσου, που οργάνωσαν μερικές από τις επιμέρους δραστηριότητες στο πλαίσιο του διημέρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις εκφωνήτριες του Φεστιβάλ, τη Βασιλική Καραθανάση, Σύμβουλο Γονεικότητας και τις Φωτεινή Ξαξίρη και Αντιγόνη Δασκαλοπούλου, φοιτήτριες των ΤΕΦΑΑ

Κλείνοντας, ξεχωριστά ευχαριστούμε το προσωπικό της e-trikala και τον Οδυσσέα Ράπτη για την ευγενική παραχώρηση χώρων και υλικών στο Μύλο του Ματσόπουλου και τη γενικότερη υποστήριξή τους.

Η αναπάντεχη επιτυχία του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ, ενισχύει την πεποίθησή μας ότι θα μπορούσε να καθιερωθεί  ως ένας ετήσιος θεσμός, ενταγμένος στο συνολικό μας έργο της προαγωγής της δημόσιας κοινοτικής Ψυχικής Υγείας των Παιδιών και των Εφήβων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia