Ευχαριστήριο Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων

” Τα μέλη του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων θα ήθελαν από καρδιας να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α. Ε.  για την ευγενική χορηγία ενός ηλεκτρικου scooter, αξίας 1700 ευρώ προς κλήρωση σε λαχειοφόρο. 

Ο σκοπός αυτής της κλήρωσης ειναι να διατεθούν τα έσοδα της για να καλυφθούν  δαπάνες σχολικών εκδρομών, με προτεραιότητα τους μαθητές και τις μαθήτριες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Το ηλεκτρικό scooter θα διατεθεί μέσω λαχειοφόρου αγοράς με θέμα «Συμμετέχω – Βοηθώ _ Κερδίζω»  που έχει οργανωθεί από τον συλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων. Οι λαχνοί διατίθενται προς πώληση 2 ευρώ  για κάθε ενδιαφερόμενο/η.

Η διάθεση των λαχνών ξεκινά άμεσα και θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Μαρτίου. Η κλήρωση των τυχερών λαχνών που θα κερδίσει το ηλεκτρικο scooter θα πραγματοποιηθεί την 1η  Απριλίου στο 5ο Γυμνάσιο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι  κάθε συμμετοχή κερδίζει αφου με το κουπόνι της κλήρωσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το προσκομίσει στην εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και να έχει 20% έκπτωση για την αγορά ενός ηλεκτρικου scooter. “

Με εκτίμηση 

Ο Συλλογος Γονέων και κηδεμόνων

5ου Γυμνασίου Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia