Έκοψαν την πίτα τους οι Τρικαλινοί Ε.Β.Ε (ΦΩΤΟ)

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν το πρωί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, οι Ε.Β.Ε του νομού Τρικάλων, παρουσία αρκετών εκπροσώπων από την επιχειρηματική, αυτοδιοικητική και επιστημονική ζώη των Τρικάλων.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, ο οποίος αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης , Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη συμμετοχή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αναφέρθηκε στις προκλήσεις και τα κρίσιμα ζητήματα που φέρνει η νέα χρονιά, τονίζοντας τη διάθεση όλων των φορέων να εργαστούν ενωτικά για την πρόοδο του τόπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος Γιώργος Καββαθάς κ.α.

Σε χαρούμενο κλίμα τα μέλη της ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia