Επίκαιρη ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η παράταξη του Γιώργου Ηλιάδη

Ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η παράταξη «Τρίκαλα, Τόπος να ζούμε»,  το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στο κτήριο «Παπαστεριάδη» (Στουρνάρα 14).

Η ημερίδα έχει ως θέμα : «Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνθήκες Κλιματικής Αλλαγής. Η πραγματικότητα, η πρόκληση, ο αναγκαίος σχεδιασμός».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Χάρης Δούκας, Δήμαρχος Αθηναίων.

Θα παρέμβουν με τις τοποθετήσεις τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης και ο Επίκουρος Καθηγητής Ε.Μ.Π. Βαγγέλης Μαρινάκης.

 Η θεομηνία DANIEL ήρθε να επιβεβαιώσει και στη Θεσσαλία, ότι η  Κλιματική Αλλαγή είναι μία ζώσα πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των επιστημόνων ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική κρίση στη ιστορία της ανθρωπότητας, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη συζήτηση σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  για την προσαρμογή της στις νέες συνθήκες και τη  διερεύνηση των πραγματικών στόχων που θέτει  για το μετριασμό των επιπτώσεων και την αντιμετώπιση των υπαρκτών οικονομικοκοινωνικών επιπτώσεων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia