Επιτυχής η προσπάθεια της Κ. Παπακώστα: Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, παραλαμβάνει νέο υπηρεσιακό όχημα 4×4

Επιτυχής η προσπάθεια της Κ. Παπακώστα: Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, παραλαμβάνει νέο υπηρεσιακό όχημα 4×4

Αποδίδει καρπούς ο αγώνας της Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, η οποία, σε διαρκή επικοινωνία με φορείς και πολίτες καθ’όλη τη διάρκεια διαχείρισης της καταστροφικής πλημμύρας, κατέγραφε τα αιτήματα και τις ανάγκες που προέκυπταν, ενημερώνοντας στη συνέχεια τους αρμόδιους Υπουργούς. 

Μετά την πρόσφατη συνάντησή της με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, η Βουλευτής χθες, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, έλαβε την επίσημη απόφαση για την μόνιμη διάθεση υπηρεσιακού οχήματος 4×4 αγροτικού τύπου, για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλωνσε απάντηση του αιτήματος που η ίδια είχε υποβάλει στις 25 Σεπτεμβρίου προσωπικά στον Υπουργό.

Όπως είχε αναφέρει η κ. Παπακώστα, «η ανάγκη ενίσχυσης του στόλου της Υποδιεύθυνσης, δεν προέκυψε μόνο ως συνέπεια της σφοδρής κακοκαιρίας, αλλά έγινε καταφανής κατά την προσπάθεια διαχείρισής της, αναδεικνύοντας τη σημασία  διευκόλυνσης του έργου των Δυνάμεων Ασφαλείας με κάθε μέσο, λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, ούτως ώστε να  είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά, ακόμα και σε έκτακτες επιχειρησιακές ανάγκες». 

Η Βουλευτής, σε επικοινωνία με τον Υπουργό, τον ευχαρίστησε για τις άμεσες ενέργειές του, ενώ αντίστοιχα, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Παπακώστα, εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του για την εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνοντας την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με την Βουλευτή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia