Εβδομάδα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Τρίκαλα – Δείτε αναλυτικά

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών κατά τις ώρες 07:30 – 15:00 και 17:30 – 19:00΄ από τη Δευτέρα 08/04/2024 έως και τη Δευτέρα 15/04/2024:
· Στην οδό Κωλέττη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Χαρ. Τρικούπη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Χαρ. Τρικούπη).
· Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Δεληγιώργη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δεληγιώργη).
· Στην οδό Αθ. Εργάνης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Μαυροκορδάτου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μαυροκορδάτου).
· Στην οδό Βαλαωρίτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Αλεξάνδρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Μαυροκορδάτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Ιπποκράτους (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ιπποκράτους).
· Στην οδό Δεληγιώργη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Αλεξάνδρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Ερ. Ντυνάν και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κωλέττη και Κοραή (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κοραή).
· Στην οδό Χαρ. Τρικούπη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Κοραή (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κοραή).
· Στην οδό Κοραή και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Ερ. Ντυνάν (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ερ. Ντυνάν).
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, το Σάββατο 06/04/2024 από 08:00 έως 11:00 για εργασίες φορτοεκφόρτωσης υλικών,
· Στην οδό Απόλλωνος και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Γαριβάλδη έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Πολυκάρπου.
· Στην οδό Κουκουλάρη και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Όθωνος έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Απόλλωνος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia