Εξαιρετικά επιτυχημένη η ημερίδα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την κλιματική αλλαγή (ΦΩΤΟ)

Με πολύ κόσμο έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στην εντυπωσιακή αίθουσα Παπαστεριάδη των Τρικάλων, η επίκαιρη ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης σε συνθήκες κλιματικής αλλαγής», με πρωτοβουλία της παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Τρικκαίων «Τρίκαλα τόπος να ζούμε».

Επίσημος καλεσμένος ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Τρικκάιων Γιώργος Ηλιάδης και ο επίκουρος Καθηγητής του Ε.Μ.Π. Ευάγγελος Μαρινάκης.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν  η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, οι Βουλευτές Τρικάλων και Λάρισας Μαρίνα Κοντοτόλη και Ευαγγελία Λιακούλη, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Τάκης Παζαϊτης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε μέσω video wall ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Παραβρέθηκαν επίσης ουκ ολίγα αρκετά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, αλλά και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξαν στην εκλογική μάχη της αυτοδιοίκησης τον Γιώργο Ηλιάδη και τον συνδυασμό του «Τρίκαλα τόπος να ζούμε».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Όλγα Αντωνίου.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia