Γαλάζια περιοδεία στην Πύλη με Σκρέκα, Μιχαλάκη και όλα τα στελέχη παρόντα!

Εξόρμηση στην Πύλη πραγματοποίησε σήμερα η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου με προεξάρχοντες τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα , τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Κουτσονάσιο και τον πρόεδρο της ΝΔ στην Πύλη, Αλέξανδρο Αραπογιάννη. Στην περιοδεία τους συζητήθηκαν με ανθρώπους της λαϊκής και καταστηματάρχες οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον μεγάλο στόχο να έρθει η χώρα πιο κοντά στην Ευρώπη.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 1000101139.jpg

Το γαλάζιο κλιμάκιο επισκέφτηκε αρχικά στο Δημαρχείο τον Κώστα Μαράβα και εν συνεχεία περπάτησαν στο κέντρο της πύλης όπου διαπίστωσαν το θετικό κλίμα που υπάρχει στους πολίτες για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το έργο της κυβέρνησης.

Κάπως έτσι αποτύπωσε και στο προσωπικό του προφίλ στο fb, το κλίμα της σημερινής δράσης στην Πύλη, ο πρόεδρος Γιάννης Κουτσονάσιος:

7-6-24: ΔΕΕΠ Τρικάλων Περιοδεία σήμερα στην ΠΥΛΗ με Υπουργό ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ, Δήμαρχο Πύλης ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΒΑ, π Αντιπεριφερειάρχη ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ, Περιφερειακούς συμβούλους, δημοτικούς συμβούλους ,κομματικά στελέχη κ.α.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia