Γιάννης Παπακωνσταντίνου: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα Στουρναραίικα (Βίντεο)

Σημαντικά ζητήματα που χρήζουν άμεσης διευθέτησης έφερε προς συζήτηση κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Πύλης, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Παίρνοντας το λόγο στη διαδικασία των ερωτήσεων – απαντήσεων (θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης) ο έμπειρος “Τζόνις” ζήτησε να ενημερωθεί για αντικατάσταση του υπαλλήλου στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στα Στουρναραίικα, τονίζοντας πως αποτελεί προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Πύλης.

Σε άλλο σκέλος της ερώτησης του, ζήτησε εξηγήσεις για το λόγο που δεν κατασκευάστηκε η στρατιωτική γέφυρα στα Στουρναραίικα και τι προτίθεται να πράξει η δημοτική αρχή, ενώ άφησε αιχμές για ολιγωρία πολλών ετών σχετικά με την κατασκευή φραγμάτων στην ανατολική πλευρά των Στουρναραίικων. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον» επανέφερε το φλέγον ζήτημα μετά από σχεδόν 8 χρόνια, αφού η τελευταία φορά που είχε χτυπήσει καμπανάκι στη δημοτική αρχή για το ίδιο ακριβώς ζήτημα ήταν το 2016, ως δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Κουφογάζου. Δείτε την τοποθέτηση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia