Γιώργος Καταβούτας για τη διετή θητεία του: «Tι κάναμε στους Τομείς της  Παιδείας, Πρόνοιας, Αθλητισμού,  Πολιτισμού»

Σήμερα θα σας ενημερώσω, στην διετία που σαν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών υπηρέτησα, για το τι κάναμε στους Τομείς της  Παιδείας, Πρόνοιας, Αθλητισμού,  Πολιτισμού .

  • Παραδώσαμε  Νέο Διδακτήριο για το ΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους , αρχίσαμε την κατασκευή του  20ου Νηπιαγωγείου , δώσαμε σε χρήση  τρεις  νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς στον Σταθμό, Μεγάλα Καλύβια και Λογγάκι κάνοντας επανάχρηση δημοτικών μας κτιρίων, ανακαινίσαμε και συντηρήσαμε τους υφιστάμενους βρεφονηπιακούς  μας.
  • Στα αθλητικά κάναμε πολλά ! Ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε το νέο ταρτάν του Σταδίου με full pu σε όλους τους διαδρόμους του στίβου. Ολοκληρώσαμε το νέο  Αθλητικό  Πάρκο Σωτήρας,  προβήκαμε σε πλήρη  ανακαίνιση παλαιών εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου Τρικάλων. Παραδώσαμε προς χρήση το Αθλητικό Πάρκο στο Καλονέρι και τον απίστευτο Αθλητικό χώρο στο Γενέσι. Κατασκευάσαμε Γήπεδο 5*5  στη Χρυσαυγή, ολοκληρώσαμε το γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό , αρχίσαμε εργασίες για  αθλητικές  εγκαταστάσεις στο Μεγαλοχώρι.

Βέβαια αυτό που περιμένουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καιρού επιτρέποντος πια , είναι η λειτουργία της νέας κλειστής πισίνας με τις εγκαταστάσεις της , στο Πάρκο του Αη Γιώργη.

  • Άφησα στο τέλος τον Τομέα του Πολιτισμού , γιατί και εκεί παλέψαμε και κάναμε με χρηματοδοτήσεις αλλά και με ιδίους πόρους, σημαντικά έργα. Ολοκληρώσαμε  και παραδώσαμε στο κοινό το ολοκληρωμένο  Μουσείο Τσιτσάνη, που είναι πολύτιμο και μοναδικό στην πόλη και στη  χώρα. Παραδώσαμε σε λειτουργία το  Λαογραφικό  Μουσείο, Δημιουργήσαμε  την «Γωνιά Μητροπάνου» στην Αγία Μονή. Συντηρήσαμε και ανακαινίσαμε τη  Δωροθέα Σχολή , έδρας της Φιλαρμονικής  μας. Το  ¨Σπίτι  των Τρικαλινών Δημιουργών», στην οικία Μάντζαρη, πρώην Αρχοντικό Κυρνάσιου είναι έτοιμο και περιμένει τον εξοπλισμό του για να ανοίξει και να δεχτεί επισκέπτες.

Συμβασιοποιήσαμε και αρχίσαμε εργασίες , στις Αποθήκες του ΟΣΕ. Το παλιό υπαίθριο θέατρο στο Κάστρο της πόλης έχει ήδη καθαιρεθεί και σε λίγο θα κατασκευαστεί το νέο, σε συνεργασία με την Εφορεία Τρικάλων. Οι εργασίες συνεχίζονται για το Ασκληπιείο στο Πρίνος.Για το τέλος αυτού του θεματικού , άφησα τις αισθητικές αναβαθμίσεις στην πόλη με graffiti , και την υπέροχη συνεργασία του Δήμου με τον σύλλογο τρικαλινών ζωγράφων σε καφάο και κολώνες της ΔΕΗ.

Αφουγκραστήκαμε, οραματιστήκαμε, μελετήσαμε, υλοποιούμε  και συνεχίζουμε δυναμικά, για τον Δήμο που αγαπάμε.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia