Γιώργος Καταβούτας: Στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να σκαφτεί και ο πεζόδρομος της Ασκληπιού για την αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης

Στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να σκαφτεί και ο πεζόδρομος της Ασκληπιού για την αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Καταβούτας :

« Το τι θέλουν να κάνουν οι οργανισμοί κοινής ωφέλειας και οι πάροχοι, δεν σημαίνει ότι αυτό και θα γίνει, αν δεν συνεννοηθούν πρώτα με τη δημοτική αρχή. Όταν υπάρχει βλάβη, οι Ο.Κ.Ω. έχουν δικαίωμα να σκάψουν χωρίς να μας ενημερώσουν. Στην τελευταία περίπτωση της Γαριβάλδη είχαμε συνεννόηση, και είναι σε διαδικασία αποκατάστασης τώρα του σημείου που πρόσφατα ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε.

Στον πεζόδρομο της Ασκληπιού δεν υπάρχει περίπτωση να σκάψει εταιρεία για οπτικές ίνες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά πρέπει να ενημερώσω ότι από κάτω το δίκτυο ύδρευσης είναι ακόμα με τον αμίαντο. Και επειδή προφανώς μέσα στο έργο εμπεριέχεται η οδός Ασκληπιού, συνεπώς στο εγγύς μέλλον πρέπει να αποφασίσει η δημοτική αρχή το πότε θα μπει ο εργολάβος να σκάψει για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και στον πεζόδρομο.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia