Γιώργος Τσιάκαλος: Σε περιοδεία στο πλευρό της φίλης και συναγωνίστριας Δώρας Αυγέρη

Με την καλή φίλη και συναγωνίστρια Δώρα Αυγέρη βρέθηκε, χθες, στα Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Διάβα και Βασιλική, ο Γιώργος Τσιάκαλος.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Τρικάλων και γνωστός συνδικαλιστής έκανε την ακόλουθη δήλωση για την έλευση της Δώρας Αυγέρη:

«Η Δώρα Αυγέρη υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπεύθυνη για την κοινωνική διασύνδεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, βρέθηκε σήμερα στα Τρίκαλα. Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την 1η ΤΟΜΜΥ,τον ΕΦΚΑ, το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα και Καλαμπάκα και να περπατήσουμε στα καταστήματα της πόλης των Τρικάλων και Καλαμπάκας.

Κατόπιν επισκεφτήκαμε τη γέφυρα της Διάβας όπου συνομιλήσαμε με κατοίκους οι οποίοι ενημέρωσαν την κυρία Αυγέρη για το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνουν διανύοντας 30 χιλιόμετρα καθημερινά από και προς το χωριό. Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τη Βασιλική και να συνομιλήσουμε με κατοίκους του χωριού! Παράλληλα η Δώρα Αυγέρη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αιτήματα των υπαλλήλων και το διεκδικητικό τους πλαίσιο το οποίο είχα την ευκαιρία να αναλύσω διεξοδικά».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia