Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα, η εκδήλωση εορτασμού για τον προστάτη του Σώματος Άγιο Αρτέμιο και της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ Χρυσοστόμου, ο οποίος εξήρε την προσφορά του Σώματος και ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους αστυνομικούς και τις οικογένειες τους.

Στην Δοξολογία παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας, ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, ο Διοικητής του ΑΤ Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, η Βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χρύσα Ντιντή, ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ζιώγας, ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Τρικάλων Νίκος Γουγουλάκης, ο Πρόεδρος του σωματείου ιεροψαλτών Τρικάλων Θανάσης Δημητρίου, ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Τ. Γιάννης Αναγνώστου, πλήθος αξιωματικών και προσωπικό της αστυνομίας.

Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας από τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ Αχιλλέα Αργυρόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia