Η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων υποδέχτηκε την Βανέσα Αρχοντίδου που κατέκτησε το Έβερεστ (ΦΩΤΟ)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στην υποψήφια Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βανέσα Αρχοντίδου, ο πρόεδρος Γιάννης Κουτσονάσιος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων.

Η επικοινωνιολόγος και Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα είχε εγκάρδια συζήτηση με τα στελέχη της ΔΕΕΠ στο χώρο του εκλογικού περιπτέρου και στη συνέχεια περπάτησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού όπου χαιρέτησε αρκετούς Τρικαλινούς που της ευχήθηκαν καλή επιτυχία ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου.

Για μια δυναμική υποψηφιότητα που μπορεί αγωνιστεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας έκανε λόγο ο Γιάννης Κουτσονάσιος, εκθειάζοντας τη αλπινίστρια για το κατόρθωμα της ανέβει στην κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, το 2019 ως μέλος της πρώτης ελληνικής γυναικείας ομάδας.

«Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε φωνές που θα μιλήσουν για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης» τόνισε η Βανέσα Αρχοντίδου, δίνοντας τη διαβεβαίωση πως θα αγωνιστεί για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία. Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση της στην κάμερα του Trikalafocus.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia