Η καθημερινότητα σε πρώτο πλάνο για το νέο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο

Η καθημερινότητα σε πρώτο πλάνο για το νέο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο

Με «ποδαρικό» στο Αμαξοστάσιο του Δήμου ξεκίνησε η πρώτη εργάσιμη μέρα του έτους του νέου Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Πολυζώη Χαλατσάκη, Αθανάσιο Καψάλη, Νίκο Τσιούκα και Αντώνη Παπαναστασίου επισκέφτηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου.

Ο κ. Αβραμόπουλος αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και τους παρουσίασε τη φιλοσοφία λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής.

«Η αλλαγή στην καθημερινότητα στο Δήμο Μετεώρων μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας νέας φιλοσοφίας λειτουργίας που θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων και την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών που επηρεάζουν την ποιότητα ζωή μας. Βάζουμε την καθημερινότητα του πολίτη στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μετεώρων. « Προτεραιότητά μας είναι  η επαναλειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος των πολιτών. Σας θέλουμε δίπλα μας στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε. Θα είμαστε μαζί. Θέλουμε να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε, να βρούμε τις λύσεις που θα μας οδηγήσουν σε ένα πιο λειτουργικό, βιώσιμο και καθαρό Δήμο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία. Και μαζί θα πάμε τον τόπο μας μπροστά» επεσήμανε ο κ. Αβραμόπουλος κλείνοντας την ομιλία του προς τους εργαζομένους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia