Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα των Θεοφανίων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. 

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε για ακόμη μια χρονιά αντί για κάποια μορφής δεξίωση, τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ για την εξαιρετική τους δουλειά, ευχόμενος και τη νέα χρονιά να φροντίζουν για τις μετακινήσεις των ανθρώπων με ασφάλεια και σιγουριά, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου μίλησε για πνεύμα σύμπνοιας που χαρακτηρίζει διοίκηση, μετόχους και εργαζομένους του οργανισμού, υπογραμμίζοντας δε τη μεγάλη επένδυση που γίνεται στην περιοχή της Μπαλκούρας και η οποία προχωράει με τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι παρών κατά τη σεμνή γιορτή ήταν και ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Σωτήρης Βησσαράκος επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των δυο συγκοινωνιακών φορέων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia