Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2023

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2023

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου από 10:00-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως των Αγίων είκοσι Αναργύρων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Κοσμά του Αναργύρου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου από 9:00-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου από 8:00-10:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Συνἀξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Βασίλισσας ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου από 8:00-10:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αρτεμίου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia