Καλαμπάκα: Δικαιοσύνη για τη Χρύσα, την Θώμη, την Αναστασία και τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ζήτησαν εκατοντάδες συμπολίτες μας

Η τραγωδία των Τεμπών, τον περασμένο Φλεβάρη, και ο θάνατος 57 ανθρώπων, εκ των οποίων κια τρία κορίτσια από το Καστράκι Καλαμπάκας, η Χρύσα, η Θώμη και η Αναστασία…  συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα και έκανε ακόμα και τους πιο δυνατούς να λυγίσουν.

Σήμερα, περίπου 10 μήνες μετά από εκείνη τη μοιραία νύχτα, υπό τον φόβο συγκάλυψης του τραγικού δυστυχήματος συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έκαναν κάλεσμα προς όλους σε μεγάλη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή σήμερα Τρίτη 12 του Φλεβάρη και ώρα 17:30.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες Καλαμπακιώτες συμμετείχαν στο κάλεσμα των Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Καλαμπάκας ως ένδειξη συμπαράστασης των οικογενειών των 57 θυμάτων που έχασαν την ζωή τους σ αυτό το μοιραίο τρένο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης μας.

Και οι 57 άνθρωποι ανάμεσά τους, η Χρύσα, η Θώμη και η Αναστασία ήταν εκεί… στο μυαλό και στην καρδιά όλων με την απαίτηση να δοθεί δικαιοσύνη!

Kalabakacity.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia