Κόσμος στην Πύλη για το βιβλίο του Χάρη Κουδούνα (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Η Παρουσίαση του βιβλίου «Η Ιερά Σινδόνη και η Αγία Οικία της Θεοτόκου

Η διέλευση από την Αθήνα» του Χάρη Κουδούνα  στην Πύλη

Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Ιερά Σινδόνη και η Αγία Οικία της Θεοτόκου. Η διέλευση από την Αθήνα» του Χάρη Κουδούνα Ιστορικός και Συγγραφέας, την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19..00 στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης, που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης και οι εκδόσεις Φυλάτος.

Την συζήτηση συντόνιζε ο κ. Βασίλειος Πανάγος συγγραφέας.

Χαιρετισμό έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πύλης  κ. Μαρίνα Πανάγου που καλωσόρισε τον Συγγραφέα κ. Κουδούνα και τους υπόλοιπους ομιλητές καθώς και την Βουλευτή κ. Κατερίνα Παπακώστα και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Τέλος ευχήθηκε καλοτάξιδο το βιβλίο.

Χαιρετισμό έκανε και η βουλευτής κ. Κατερίνα  Παπακώστα.

Πρώτη παρέμβαση για το περιεχόμενο του βιβλίου έκανε η κ. Emanuela  Marinelli Σινδολόγος, Καθηγήτρια Φυσικών Επιστημών και Γεωλογίας.

Επίσης μίλησε για το βιβλίο η Αμαλία Ηλιάδη Συγγραφέας, φιλόλογος-ιστορικός, καθώς και ο κ. Βασίλειος αναφέρθηκε για το περιεχόμενο του βιβλίου καθώς και για τον κ. Κουδούνα.

Τέλος ο κ, Κουδούνας ανέλυσε διεξοδικά για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων (Ιωάννης Δαμασκηνός) κ. Αθ. Δημητρίου και η κ. Ντίνα Μπέκου στέλεχος του Δήμου Πύλης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia